Rubrider

Stylisch de straat op met een rubrider

Met een RubRider kun je comfortabel en stylish de straat op. Een RubRider Is een elektrisch vervoermiddel die tot snelheden van 25 km/u kan rijden. Een rubrider heeft veel voordelen en het gaat om een fijn vervoersmiddel. De RubRider is een e-Chopper, dit is een elektrisch aangedreven bromfiets met het uiterlijk van een e-chopper. Het is een alternatief voor de auto, fiets en het OV. Een e-Chopper is milieubewust, geruisloos, een leuk vervoersmiddel en stylish.

De RubRider

Met de geruisloze RubRider kun je heerlijk toeren of gebruiken als vervoermiddel voor woon-werkverkeer. De combinatie van een elektrische scooter, step en chopper geeft deze cruiser een unieke look en vele voordelen. Afhankelijk van waar je gaat rijden is het ook mogelijk om de banden hier op aan te passen. Je kunt kiezen tussen reguliere banden voor stadsverkeer of all terrain banden.

Een e-chopper is een betrouwbare manier van vervoer. En door de duurzame accu kun je tot wel 70 kilometer met de Rider rijden. Vanaf 16 jaar mag je op de rockrider rijden. Je hebt natuurlijk wel een rijbewijs nodig. Het voordeel is dat een helm niet verplicht is. Je hoeft niet een helm mee te nemen en ergens op te bergen dit is natuurlijk wel zo fijn. Je kunt ook makkelijk iemand meenemen die tevens geen helm op hoeft. Als je even ergens naartoe gaat dan is een rockrider dus ideaal.

E chopper pure edition X13

Verschillende designs

De RubRider is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren maar ook verschillende ontwerpen of zelf een logo toevoegen. Op deze manier bestel je een unieke chopper die helemaal bij jou past. Je kunt niet alleen de kleur uitkiezen van RubRider, maar ook een bepaald onderwerp kiezen die je op de chopper laat bedrukken. Naast de kleur die je kan kiezen voor de RubRider zelf, kun je ook andere delen customizen. Het spatbord kun je een ander design geven. Daarnaast is het mogelijk om het zadel te customizen. Denk aan het kiezen van een bepaalde kleur op patroon of stitching. Andere gepersonaliseerde details zoals tassen kun je ook toevoegen.

Fashionable onderweg

Met een RubRider ga je stylish de straat op. Om je look compleet te maken, kun je de juiste outfit kiezen om op de RubRider onderweg te gaan. Het toffe aan een RubRider is dat je geen helm nodig hebt. Je hebt daarnaast veel ruimte om comfortabel op de RubRider te zitten. Je kunt daarom zeker perfecte kleding kopen voor dames of heren. Kies daarnaast uit goedkope en stylische dames handtassen. De ideale look voor op de RubRider kun je online shoppen.