Track & Trace

De producten van XMARK bieden professionele totaaloplossingen op het gebied van mobiele veiligheid voor personen en objectbeveiliging in combinatie met de laatste GPS techniek voor plaatsbepaling. Heeft u real time informatie nodig over kilometers of draaiuren met een machine? Wilt u weten welke chauffeur in welk voertuig heeft gereden? Ieder van onze klanten heeft een persoonlijke reden waarom ze kiezen voor de oplossingen van XMARK.

Voor wie is XMARK geschikt?
XMARK levert aan veel bedrijven waar “real time” informatie belangrijk is. Als ondersteuning van het werkproces, voor beveiliging en opsporing of als (rit)registratiesyteem. Tevens levert XMARK aan alle politieregio’s en andere instanties die vallen onder het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Maar ook in particuliere setting zijn legio voorbeelden te bedenken waar Track & Trace nuttig zou zijn. (objecten en personen).

Partners
Om veiligheid te waarborgen werkt XMARK nauw samen met officiële particuliere Alarmcentrales, telecomproviders en met deskundige partners op het gebied van meldkamersoftware, training, risk management en opvolging.