RubRider

Toont alle 18 resultaten

View:

Rubrider

De RubRider, de elektrisch aangedreven snorfiets met het stoere uiterlijk van een chopper.  Een ‘lowrider’ waar je de show mee steelt. Zoek je een alternatief voor de auto of voor de fiets, met de RubRider heb je het gevonden. Relaxt achter het stuur van je E Chopper en voor je het weet ben je op je bestemming. De E Chopper, trendy, milieubewust en geruisloos.

Disite heeft de RubRider voor jou. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. De E Chopper heeft een lithium-batterij, je kunt er ongeveer 70 km mee vooruit. Kies je RubRider en bestel hem bij Diste.nl. Het aangename rijcomfort, de extreme acceleratie en de stoere look krijg je cadeau.

Wil je jouw E Chopper nog meer uitstraling geven? Ook voor E Chopper accessoires moet je op Disite zijn. Het perfecte zadel voor jou in elke kleur die je wilt. Een stoer Chopperseat zadel van 100% leer. Verlichting of een goed slot? Je vindt het allemaal op Disite.

E Fatbike

De elektrische fatbike is niet zo maar een fiets. Hij biedt de perfecte combinatie van gemak, duurzaamheid en stijl. De E fatbike brengt je moeiteloos overal waar je heen wilt. Onderweg zal dit stoere model veel bekijks opleveren. De E fatbike haalt een snelheid van 27 km/h en heeft een duidelijke display waar je de snelheid, gereden kilometers en meer data over je ritten kunt aflezen.

Kies je voor een stoere, stijlvolle fiets in combinatie met duurzaamheid. Dan is de E fatbike de keus voor jou. Je kunt kiezen uit een Mat Groen of Mat Zwart model. Bestel nu je E fatbike bij Disite. Dan kun jij snel genieten van alle gemakken van de E fatbike en natuurlijk van de bekijks die het je gaat opleveren.