Zakelijk

Voertuigen

De E-chopper is een volledig elektrische, moderne combinatie tussen een step en een scooter. De E-chopper kenmerkt zich door zijn aangename rijcomfort, extreme acceleratie en stoere looks. De E-chopper ligt comfortabel op de weg met snelheden tot 25 km/u. Door de lithium-batterij gaat een volle accu tot wel 70 km mee. De E-chopper wordt geleverd met een blauw kenteken en is goedgekeurd door de RDW. Een helm is dus niet verplicht. Het enige wat je nodig hebt is minimaal een brommer rijbewijs. De E-choppers zijn uitgerust met een alarm, zo kun je hem onbezorgd overal parkeren waar je wilt. Zodra het alarm is ingeschakeld, zal het bij beweging afgaan en het achterwiel blokkeren. Met de elektrisch aangedreven step met gashendel bent u welkom op fietspaden en bospaden. Ideaal om geruisloos en zonder uitlaatgassen te genieten van de omgeving. Snel van A naar B zonder parkeerproblemen.

Al onze E-Choppers zijn RDW goed gekeurd en zijn voorzien van een COC certificate een Vehicle information number en een chasisnummer. Een COC certificate is een type goed keuring vanuit de fabriek. Hiermee word aangegeven dat het voertuig de strenge controles heeft door staan en dat het voertuig op een eerlijke manier is geïmporteerd. Tevens is het chasisnummer genoteerd op de COC zodat u altijd ziet dat het om een eerlijk product gaat.

Opties accessoires

Zadel: Voor het zadel van de E-chopper zijn verschillende opties mogelijk. Er iz keuze uit verschillende kleuren, met of zonder bies en diverse soorten stiksels. Ook een chopper seat is mogelijk.

Tas Even een boodschap doen met de E-chopper? Geen probleem! Je bent er snel en parkeert makkelijk. En dan is het extra handig dat je je boodschappen kan opbergen. Er zijn verschillende modellen zadeltassen te bestellen bij de E-chopper.

Waarom Disite.nl?

Ten eerste zijn natuurlijk de faciliteiten in mindere maten geopend op dit moment, wat zorgt voor minder recreatieve activiteiten rondom uw camping/park. Door middel van deze hippe en moderne E-choppers kunt u uw gasten alsnog veilig een trendy uitje aanbieden. Zo kunnen klanten heerlijk genieten van de natuur op een hippe en moderne manier.

Ten tweede levert het in deze tijd van crisis een extra geldstroom op. Met de opties van aanschaf is het aan u de keuze hoe u wilt investeren.

Wij werken samen met onze leverancier ‘RubRider’. Wij zijn begonnen met de verkoop van E-Choppers en E-Fat Bikes aan particuliere klanten(B to C) en hebben dit uitgebreid tot verhuur aan zakelijke klanten(B to B).  Mede door deze professionele samenwerking kunnen wij u verzekeren van een kwalitatief uitstekend product. Zowel de E-choppers als de E-Fat Bike worden direct vanaf onze leverancier rijklaar geleverd. Uiteraard met de door u gekozen accessoires.

Marketing

We hebben in aanloop naar onze verkoop van de E-Choppers en Fatbikes veel ervaring op gedaan. Zo hebben we geleerd dat samenwerken voor alle partijen altijd loont. Zowel in arbied als in presentatie. Zo kunnen wij voor u, een flyer, een poster of een outdoor banner ontwerpen. Uiteraard in samenwerking met u. Welke we dan ook bij u op komen hangen. Voor uw website leveren wij de foto’s.

Service & Garantie

Al komt het heel weinig voor. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets mis is met één van de E-Choppers of E-Fatbikes. Nieuwe E-Choppers en E-Fatbikes hebben standaard 1 jaar garantie. De garantie is alleen van toepassing op fabrieksfouten en niet op slijtgevoelige onderdelen. De fabrieksgarantie is alleen van toepassing op onderdelen en niet op arbeidsloon. Ook het transport valt niet onder deze garantie. Heeft u een E-Chopper of E-Fatbike met een kapot onderdeel neem dan contact met ons op via service@disite.nl of 06-22495868. We hebben binnen een dag alle onderdelen op voorraad die vervangen kunnen worden. Eventueel kan uw E-Chopper en/of E-Fatbike mee genomen worden naar onze werkplaats waar specialisten het probleem zullen verhelpen.

Om de E-Choppers en/of E-Fatbikes aan te schaffen of te huren bieden wij drie opties.

Koop

U ontvangt éénmalig een factuur van ons met het totaal bedrag. Wij verwachten dat de factuur binnen 60 dagen betaald is. De E-Choppers en de E-Fatbikes worden gebruiksklaar bij u afgeleverd. De Choppers staan op kenteken, staan op uw naam en alle accu’s zijn vol. Uw kunt de E-Choppers en/of de E-Fatbikes dezelfde dag nog verhuren

Financial Lease

Samen spreken we een termijn af in hoeveel maanden u uw aanschaf wil betalen. Wij bieden de mogelijkheid om dit in 6 of 12 maanden te doen. Elke maand wordt er een vast bedrag afgeschreven, dit gebeurt aan de hand van een automatische incasso. Natuurlijk zijn we flexibel en denken met u mee als onze termijnen u niet schikken. De E-Choppers en de E-Fatbikes worden gebruiksklaar bij u afgeleverd. De E-Choppers staan op kenteken, staan op uw naam en alle accu’s zijn vol. Uw kunt de E-Choppers en/of de E-Fatbikes dezelfde dag nog verhuren.

Huur per kilometer

Deze optie hebben wij opgenomen om u te laten proeven aan de verhuur van de E-Chopper en/of E-Fatbike. Wij begrijpen heel goed dat de situatie waar we in zitten niet de meest ideale periode is om te investeren. En hebben daarom een voor u de ideale instap mogelijkheid bedacht.

Hoe werkt het?

Per E-Chopper en/of E-Fatbike betaald u een start bedrag. Voor dit totaal bedrag ontvangt u een factuur, wij verwachten dat deze factuur voor aanvang van de aflevering betaald is. Wij vragen daarnaast een bedrag per gereden kilometer. De kilometer registratie gaat via een gps die wij inbouwen en uitlezen op afstand u hoeft zelf geen administratie bij te houden, dit doen wij voor u. Er is een maximum aantal van 2 Choppers of 2 E-Fatbikes die wij per locatie kunnen leveren onder deze voorwaarden Uw bepaald natuurlijk zelf de verhuur prijs. En dus uw verdiensten. De E-Choppers en de E-Fatbikes worden gebruiksklaar bij u afgeleverd. De E-Choppers staan op kenteken en alle accu’s zijn vol. Uw kunt de Choppers en/of de Fatbikes dezelfde dag nog verhuren.

Bekijk hier de modellen

Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-38420776 of mailen naar info@disite.nl