Rebel look, Green heart.

Noem het een combi van elektrische scooter en step, een e-step voor volwassenen, een bigwheel of een elektrische cruiser. Wij noemen het de RubRider X13. Met de elektrische batterij rijd je 25 km per uur met een range van wel 70 km. Comfortabel én geruisloos. RDW-goedgekeurd en geen helm nodig!
Prijs: vanaf 1.945,-

Het standaard model. De spatborden zijn leverbaar zijn in 6 basiskleuren.
Vanaf €1.945

FAT e-bike, leverbaar in 5 basiskleuren.
Vanaf €2.145

Geschikt voor twee personen door het design en het dubbele zitje. De spatborden zijn leverbaar in 6 basiskleuren.
Vanaf €2.145

Feel the freedom

De RubRider ligt comfortabel op de weg. Je bereikt snelheden tot 25 km/u. Door de lithium-batterij gaat een volle accu tot 70 km mee. Jouw RubRider wordt geleverd met blauw kenteken en is goedgekeurd door de RDW. Het enige dat jij nodig hebt is een rijbewijs of vanaf 16 jaar een brommer rijbewijs. Een helm is niet verplicht. Pak de vrijheid, en bepaal zelf waarheen en wanneer!

Ride your way

Maak jouw RubRider écht uniek. Kies zelf kleur, ontwerp of logo. Of ga voor een customized zadel, duozitting of all-terrain banden. En er kan nog veel meer. Ook hier geldt: jij bepaalt. Laat je smaak zien!

No worries

Jouw RubRider is goedgekeurd door de RDW. Bij een wegcontrole of een incident zit je dus goed. Dat lijkt logisch. Maar let op! Andere steps worden aangeboden zónder RDW-goedkeuring. Kies dus de échte RubRider. En loop geen risico op problemen met de politie, zoals boetes en een ingetrokken kenteken.

 

Ontdek het gevoel van comfort, gemak en vrijheid dat rijden op de RubRider je geeft.

Kom naar onze "showroom" in Nieuwegein en maak vrijblijvend een testrit.

Ook bij vragen helpen we je graag.

Maak vandaag nog een afspraak voor een testrit!